Forsikringsskader

Reparation af møbler

Forsikringsskader

Med vores flere års erfaring med reparation af møbler, kan vi hjælpe dig med at reparere fx forsikringsskader. Vi er specialister i at reparere møbler så skaden ikke kan ses. Igennem årerne har vi haft rigtige mange møbler til reparation, hvis f.eks. flyttemænd har været uheldige at skade møblerne under en flytning eller hvis man har haft indbrud og ens møbler har lidt skade.

Har du f.eks. haft indbrud i dit hjem i Ringsted og nogle af dine møbler er blevet brækket op eller ridset på grund af indbruddet, vil vi med glæde hjælpe med at reparere dem. Vi istandsætter dine møbler og genskabe dem eller dele til dem, hvis dette er nødvendigt.

Ligeledes i forbindelse med hvis du skal flytte og der sker f.eks. en skade på et bord, en reol, et chatol eller toppen på en skænk reparere vi det for dig. Har møblerne fået hvide skjolder efter varme genstande eller brandskader, hjælper vi med at gøre dem fine igen. Faktisk kan vi hjælpe dig med alle former for skader. Reparation af møbler er nemlig noget vi sætter en ære i at gøre, så man kan få glæde af sine møbler i mange år.
Vi samarbejder også løbende med flere af landets forsikringsselskaber. Så du kan altid ringe og få et uforpligtende tilbud.

Fremgangsmåden ved forsikringsskaber

Så har du fået en skade på dit møbel, kan du når du har meldt skaden til forsikringsselskabet, komme forbi os og indhente et tilbud.

kontakt os og vi hjælper dig.

Reparation af møbler

Møbelrenovering er mere end bare at genskabe

Møbelrenovering er at have respekt for det der allerede er, og at finde de rigtige materialer og teknikker. 

Hos Larsen & Frandsen Eftf. er du, og dine møbler, i de rigtige hænder.

Udfyld formularen nedenunder eller tryk på knappen for at ringe til os.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Bemærk - kun upload af jpg og pdf-filer muligt! Maks. filstørrelse 5MB.