Møbelfabrikation

Møbelsnedker Roskilde

Fremstilling af møbler

Hos Larsen & Frandsen reparerer og renoverer vi ikke kun møbler som er blevet beskadiget. Vi fremstiller også vores egne, unikke og specielle møbler på bestilling. Det kan bl.a. være spiseborde, sofaborde, reoler og meget mere. Vi kan også fremstille specielle møbler som passer lige præcist ind i dit hjem. Det kan være svært at finde det rette møbel til ens hjem, som passer i designet og størrelsen. Derfor kan vi fremstille det helt specielt til dig, hvis du har nogle bestemt mål for hvilken størrelse det skal være og hvordan det skal se ud.  

Vi går op i at fremstille møblerne efter kundernes ønsker, så de får lige præcis det de kunne tænke sig. Går du med et ønske om et helt unikt og specielt møbel til dit hjem i f.eks. Køge, som man ikke kan finde i andre hjem, kan vi fremstille det til dig.

Fremstillingen af nye møbler kan både være i massivt træ, samt finerede plademøbler.

Unikke og specielle møbler

Da vi er en mindre virksomhed af møbelsnedkere, koncentrerer vi os om at lave specielle opgaver. Derfor fremstiller vi mere unikke produkter, frem for serieproduktion. Vi ved nemlig at mange kan ønske at have noget unikt i deres hjem, som man ikke kan finde andre steder.

Vi har flere års erfaring som møbelsnedker og inden for området, så vi fremstiller derfor møbler af høj kvalitet på baggrund af stolte håndværkstraditioner.

Kontakt os og vi fremstiller møbler helt specielt til dig på baggrund af dine ønsker.

Møbelsnedker

Møbelrenovering er mere end bare at genskabe

Møbelrenovering er at have respekt for det der allerede er, og at finde de rigtige materialer og teknikker. 

Hos Larsen & Frandsen Eftf. er du, og dine møbler, i de rigtige hænder.

Udfyld formularen nedenunder eller tryk på knappen for at ringe til os.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Bemærk - kun upload af jpg og pdf-filer muligt! Maks. filstørrelse 5MB.