Møbelrenovering

Reparation af møbler

Møbelrenovering

Har du et møbel som du er glad for, men som er beskadiget eller slidt, kan vi hjælpe med at renovere det. Det kan være at din gamle bordplade er blevet slidt og trist at se på. I det tilfælde kan vi pudse den op og give den en ny overfladebehandling. Ligeledes hvis bordpladen er fineret og meget skadet, kan vi lægge en ny finer på. Har bordpladen været indfarvet, kan vi også indfarve den i den samme farve.

Har du f.eks. en stol eller et chatol der trænger til opfriskning, kan vi også klare dette for dig.

Hos Larsen & Frandsen samarbejder vi med en dygtig møbelpolstrer og kurvemager, hvis du f.eks. ønsker nyt stof eller flet på dit møbel. På den måde kan vi friske dine møbler op efter dit ønske.

Møbelrenovering

Vi kender de fleste danske møbelarkitekter og kan selvfølgelig være behjælpelig med at renovere disse klassikere. Vi har flere års erfaring med renovering af danske klassikere og vi sætter en stor ære i at bevare disse møbler.

Som erfaren møbelsnedker genskaber og renovere vi møbler for vores kunder i hele Sjælland som bl.a. Holbæk, Taastrup og Ballerup, så de beholder deres charme og deres originalitet.

Kontakt os ved at udfylde kontaktformularen, hvor du kan indsende et billede af dit møbel eller kom ind forbi os. Inden vi påbegynder arbejdet, vurderer vi møblet og aftaler med kunden, hvad der skal laves. Det er meget vigtigt for os, at vores kunder er tilfredse og glade for resultatet.

Møbelsnedker

Møbelrenovering er mere end bare at genskabe

Møbelrenovering er at have respekt for det der allerede er, og at finde de rigtige materialer og teknikker. 

Hos Larsen & Frandsen Eftf. er du, og dine møbler, i de rigtige hænder.

Udfyld formularen nedenunder eller tryk på knappen for at ringe til os.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Bemærk - kun upload af jpg og pdf-filer muligt! Maks. filstørrelse 5MB.