Møbelreparation

Reparation af møbler

Møbelreparation

Reparation af møbler er noget vi hos Larsen & Frandsen sætter en stor ære i at gøre. Du skal derfor ikke smide dine møbler ud hvis de har fået en skade. Det kan fx være et knækket stoleben, sprosser eller andre ødelagte dele. Vi reparerer dine møbler og fremstiller nye stoleben, bordben, sprosser eller andre dele, så det kommer til at ligne det eksisterende. For os er det nemlig vigtigt at kunne genskabe og vedligeholde, de møbler man er glade for i hjemmet, frem for at skulle kassere dem på grund af en skade.

Ved reparation af møbler kan man genskabe og vedligeholde gamle møbler, som kan have stor betydning. Har du arvet en stol fra dine bedsteforældre i Greve, som har stor betydning for dig, er det ærgerligt hvis det ene ben knækker af. I det tilfælde reparer vi stolen og fremstiller et nyt stoleben, hvis det er nødvendigt. På den måde kan du få glæde at dit møbel mange år frem endnu.

Vi kan klare enhver reparation af dit møbel. Da vi kender mange af de danske klassikere, ved vi hvordan disse skal behandles så møblet i sidste ende vil fremstå flot og beholde dets oprindelig charme.

Kontakt os derfor hvis dit møbel er blevet skadet, så vi kan hjælpe dig med at reparer det.

Møbelrenovering er mere end bare at genskabe

Møbelrenovering er at have respekt for det der allerede er, og at finde de rigtige materialer og teknikker. 

Hos Larsen & Frandsen Eftf. er du, og dine møbler, i de rigtige hænder.

Udfyld formularen nedenunder eller tryk på knappen for at ringe til os.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Bemærk - kun upload af jpg og pdf-filer muligt! Maks. filstørrelse 5MB.